Portræt af en medarbejder: Edis

Billede af Edis

Sagsbehandler i EU, kontorfunktionær

Jeg påbegyndte min uddannelse i det daværende Statsforvaltningen i 2011 og blev i 2013 færdig som kontorfunktionær med speciale i offentlig administration. Efterfølgende blev jeg fastansat i EU-kontoret, hvor jeg sidenhen har været ansat.

I 2019 blev Statsforvaltningen nedlagt, og ansvaret for EU-området overgik til SIRI, så siden da har jeg arbejdet i SIRI. Jeg sidder i kontoret EU, og i mit daglige arbejde beskæftiger jeg mig primært med juridiske sager om familiesammenføring efter EU-retten. Hverdagene kan være afvekslende, da jeg ud over at sagsbehandle også har direkte borgerkontakt i SIRIs borgercenter i Valby.

Mens jeg har været ansat i SIRI, har jeg blandt andet været med til at optimere og effektivisere organisationens it-systemer. Som kontorfunktionær i SIRI er der rig mulighed for beskæftige sig med juridiske sager og videreudvikle sine faglige kompetencer inden for jura.

SIRI er en arbejdsplads, hvor den faglige og personlige udvikling for medarbejderne står højest på dagsordenen. Her har medarbejderne mulighed for at foretage interne rokeringer og blive fagligt udfordret i de forskellige fagområder, som styrelsen består af. På denne måde skaber SIRI et stort rum for at kompetenceudvikle medarbejderne. Derudover er der et stærkt socialt sammenhold, hvilket særligt kommer til udtryk ved et godt og styrket samarbejde på tværs igennem kontorerne. I SIRI er vi gode til at hjælpe hinanden og løfte opgaverne i flok.

Jeg er glad og stolt af at være en del af en arbejdsplads, der er med til at skabe en sammenhæng mellem det danske arbejdsmarked og den ønskede arbejdskraft fra hele verden.